Ara

Öğrencilerimiz Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen kültürel ve bilimsel Ankara gezisine katıldılar. Rehber eşliğinde Anıtkabir'i ziyaret eden öğrencilerimiz tarihi meclis binalarını ve Külliye'yi gezdiler.

Ara

Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla Türk Dili ve Edebiyatı derslerimizde her hafta düzenli olarak kitap okuma etkinliği düzenlenmektedir.

Kas

Şeyda Başer Eroğlu öğretmenimiz ve öğrencilerimiz Yazar Gülhan Tuba Çelik'in “TDED Okur Yazar Buluşmaları”nın konuğu oldular.  Yazar Gülhan Tuba Çelik "Evsizler Şarkı Söyler"  kitabı hakkında bir söyleşi yaptı. Çelik, program sonunda gençlerin sorularını cevapladı ve kitaplarını imzaladı. İstanbul Valisi Davut Gül'de buluşmalara katılarak, Gülhan Tuba Çelik ve katılımcı gençlerle sohbet etti.

Kas

28 Kasım Salı günü Kağıthane Belediyesi tarafından Safranbolu'ya gezi düzenlendi. Rehber eşliğinde öğrenci ve öğretmenlerimiz tarihi yerleri gezerek,  Safranbolu hakkında bilgi edindiler. Gezi sırasında Safranbolu Yörük Köyü'nden Filiz hanım öğrencilerimize köy hakkında bilgiler verdi. Safranbolu Kanyonu, Ters Ev ve Cam Teras gezilerek, Safranbolu'nun eski tarihi çarşısı ve Meşhur Safranbolu Konakları ziyaret edildi. Öğrencilerimiz gerçekleştirilen Safranbolu gezisi için Kağıthane Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Kas

Okulumuzda 10/L sınıf öğrencilerimiz vefat eden sayın velimiz Şemsettin YEŞİLYAYLA adına mercimek çorbası yaptılar. Velimiz için Allah'tan rahmet diler, öğrencilerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

Kas

Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen gezilerde 10. ve 11. sınıftaki öğrencilerimiz Çanakkale’de yaşananları yerinde görme fırsatı buldu. Gezinin amacı, ülkenin kuruluşunda önemli bir zafer olan Çanakkale’de şehitlerimizin bıraktığı Milli Mücadele mirasının yerinde incelenip, gençlerin gelecekte ailesine ve topluma faydalı, rasyonel, milli değerlere sahip bir şekilde kişilik kazanması ve öğrencilerde tarih bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amaçlandı.Bursa gezisinde ise öğrencilerimize Bursa'nın kültürel mirası ve tarihimiz hakkında bilgiler verilerek, tarihi Çınar Ağacı, Ulu Cami, Yeşil Türbe, Osman Gazi Türbesi gezdirildi. Rehber eşliğinde gerçekleştirilen gezilere 110 civarında öğrenci ve öğretmenlerimiz katıldı.

Kas

Okulumuzda uzman eğitimciler tarafından Afet Farkındalık ve İlk yardım Eğitimi düzenlendi

Kas

11 Kasım Ağaçlandırma Günü kapsamında okulumuza 3 adet fidan teslim edilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü anma programı saat 09.05´te sirenlerin çalmasıyla başladı. 2 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu.

Okulumuzun bahçesinde öğrencilerimiz Atatürk´ün hayatını anlatan yazılar ve şiirler okudular.

Sınav Takvimi için aşağıdaki linke tıklayınız.

Eyl

Bu hafta öğrencilerimiz yeni sınıf listelerine göre derslerine devam edecektir. Öğrencilerimizin alanları belli olmuştur.

Eyl

Sınıflarımızın Ders Programı için aşağıdaki linke tıklayınız.

May

Kağıthane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adalet Alanı öğrencilerinin "Medeni Hukuk ve Medeni Usul Hukuku" dersi için hazırlanmış oldukları proje ödevleri

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER KUTLANDI.