11 F sınıfı Öğrencimiz Umut SANĞ'ı maalesef kaybettik.

Kas

Ekm

"Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

Bayramınız kutlu olsun.

Ekm

Türk Kızılayı kurulduğu 1868 yılından bu yana toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenen ve kan, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk yardım ve eğitim sağlayan ülkemizin en önemli ve en büyük yardım kurumudur.

29 Ekim ile 4 Kasım tarihleri arasında Kızılay Haftası kutlamaları yapılmaktadır.

Ekm

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 14.00'de

Ekm

Uzun bir ayrılıktan sonra öğrencilerimiz sınıflarına kavuştu.

Sosyal Mesafeye, Kişisel Temizliğe ve Maske kullanımına dikkat ederek derslerimizi işleyeceğiz. Bu hafta öğrencilerimiz meslek dersleri ile eğitim öğretime başladılar.

Tüm Çalışanlarımız, Öğrenci ve Velilerimizle birlikte bu süreci başarıyla götürmeye çalışacağız.

Hepimize hayırlı olsun.

Şbt

OKULUMUZDA YAPILAN "BİLGİ ÜNİVERSİTESİ'NİN WORKSHOP EĞİTİM ATÖLYESİ ETKİNLİĞİ"NDEN FOTOĞRAFLAR

2017-2018 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR ŞENLİKLERİ GENÇ KIZ-ERKEK BASKETBOL TURNUVASI KAĞITHANE İLÇESİ İÇİN OKULUMUZDA YAPILACAKTIR. TURNUVAYA KATILAN OKULLARIMIZI AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ.

OKULUMUZ PİSA 2018´E HAZIRLANIYOR.  ÜLKEMİZİ TEMSİL ETMENİN GURURUNU YAŞAYACAK.

Kas

10 Kasım Kağıthane İlçe töreni okulumuz tarafından yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.