May

Okulumuz Harezmi ekibi, yıl boyu yapmış olduğu çalışmaları okul arkadaşları ile paylaşarak *temiz enerji* hakkinda farkındalık oluşturdular.

May

Okul Harezmi grubu öğretmen ve ögrencilerimiz Atatürk Havalimaninda gerçekleştirilen Teknofest'e katılmışlardır.

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zekeriya POSTACI, Şube Müdürmüz Sayın Bülent Özbek okulumuza ziyarette bulunmuştur. Okulumuz atölyelerini gezip, Öğretmenler odasında okulumuz öğretmenlerini güncel konular hakkında bilgilendirme yapmıştır. Kendilerine okulumuza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, şehit edilişinin 8. yıldönümünde Eyüpsultan Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Okulumuz adalet alanı öğretmenlerimizden Deniz Fatma Pınarbaşı,Neslihan Zenginalp ve Ünal Ağtaş öğrencilerimize rehberlik ettiler. katılımlarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda düzenlenen voleybol turnuvasına 16 sınıf katılmış olup finale kalan 11-D ve 11-H sınıflarının yaptıkları müsabaka sonucunda şampiyon olan 11-D sınıfı ile 2. olan 11-H sınıfına kupa ve plaketleri okul müdürümüz Aydın Yılmaz tarafından taktim edildi. katılımlarından dolayı tüm sınıflarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Okul iklimi projesinde yer alan öğrencilerimizin ilk toplatısı.

KAĞITHANE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

KAN BAĞIŞI

Ock

KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN HAZIRLANAN AFED FARKINDALIK EĞİTİMİ OKULULUMUZ KAPALI SPOR SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. BU EĞİTİMİN OKLULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE DÜZENLENMESİNDEN DOLAYI KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKANI MEVLÜT ÖZTEKİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okulumuzun konuğu olan DoubleTree Hilton Chefi Mustafa Dönmez öğrencilerimize Mutfak atölyesinde HACCP, sürdürülebilir mutfak, atık gıda, mutfak trendleri, iş sağlığı ve güvenliği konusunda detaylı bilgiler verdikten sonra  iç pilav, hindi ve kestaneli sufle yapmıştır. Hem midemizin hem de gözümüzün doyduğu mükemmel ürünleri bize sunan DoubleTree Hilton Otel'in değerli Chefi Mustafa Dönmez ve Mustafa Kızıl ustamıza teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonun oluşmasına öncülük eden İnsan kaynakları müdürü Ayşe Cingöz Hanıma ve Müdürümüz  Aydın YILMAZ'a  desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

KAĞITHANE BELEDİYESİ TARAFINDAN HAZIRLANAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ PROGRAMINA KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZ.

OKULUMUZDA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN KATLIMIYLA KUTLANDI.

Eyl

Sınıf Ders Programları için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Eyl

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzdan üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Tem

Okulumuz Anadolu Meslek Programı için 120 öğrenci alınacaktır. Anadolu Meslek Programı kontenjanımız için 48929 tercih kodu kullanılacaktır. Anadolu Meslek Programına öğrenciler ortaokul diploma notu ile (6. 7. ve 8. Sınıf Not Ortalaması) yerleşecektir.  Okulumuzda mevcut 4 alandan birisine öğrenci tercihlerine göre yerleştirme yapılacaktır. Okulumuzda Yiyecek ve İçecek hizmetleri Alanına 30 öğrenci, Muhasebe ve Finansman Alanı için 30 öğrenci, Adalet Alanı için 30 öğrenci ve Konaklama ve Seyahat Alanı için 30 öğrenci alınacaktır. Her bir alan için 1 şube açılacaktır.

Anadolu Teknik Programı ADALET ALANI için 1 şube açılacaktır. Sınıf kontenjanı 30 olacaktır. Adalet Alanı tercih kodumuz 50689

Anadolu Teknik Programı MUHASEBE VE FİNANSMAN  ALANI için 1 şube açılacaktır. Sınıf kontenjanı 30 olacaktır. Adalet Alanı tercih kodumuz 49241

Anadolu Teknik Programındaki alanlara öğrenciler LGS puanı ile yerleşecektir.

Ağu

Sorumluluk sınav programı için aşağıdaki linke tıklayınız. 06 Haziran 2022 - 15 Haziran 2022 tarihleri arasında sorumluluk sınavları yapılacaktır.

Sınavlara girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.