May

TÜBİTAK 4006 Projesi kapsamında okulumuzun öğretmenlerinden Nur Komeyra ÇİÇEKLİTAŞ ve öğrencilerinin hazırladığı “Afetlere karşı farkındalık” temalı projemiz için TÜDAK Arama Kurtarma ve İnsani Yardım Derneği okulumuz öğrencilerine ilkyardım eğitimi ve sertifikalarını verdi. Eğitim ve tatbikat sonrasında konuşma yapan Okul Müdürümüz Aydın YILMAZ deprem tatbikatı ile deprem sonrasındaki tahliye konusunda öğretmen ve öğrencilerimizi yönlendiren TÜDAK ekibine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür etti.

May

Adalet Alanı Zabıt Katipliği dalı öğrencimiz Merve YELER İNTERSTENO 2024 Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonasında Türkiye 3.sü olmuştur.  Dereceye girerek okulumuzu gururlandıran öğrencimize Adalet Alanı öğretmenimiz Salih Şükrü EVCİ eşliğinde Okul Müdürümüz Aydın YILMAZ tarafından ödülleri verildi.  Öğrencimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

May

Okulumuzun 12/B sınıfının Adalet alanı öğrencisi Merve YELER, İNTERSTENO 2024 Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonasında Türkiye 3.sü olmuştur. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zekeriya  POSTACI öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ederek ödüllendirmiştir.

TÜBİTAK 4006 Projesi kapsamında okulumuzun öğretmenlerinden Nur Komeyra ÇİÇEKLİTAŞ ve öğrencilerimiz tarafından “Sporda şiddete karşı sporda hoşgörünün geliştirilmesi” temalı FOTO-SLOGAN yarışması düzenlendi. Yarışmada konuşma yapan Okul Müdürümüz Aydın YILMAZ konuşmasında sporda hoşgörünün öneminden bahsederek yarışmaya katılım sağlayan öğrencileri kutladı ve dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdi.

Jürinin oylaması ile dereceye giren öğrencilerimiz;

1. Yağmur AYDIN (9/H Sınıfı)

2. Serghei ARBADJi (11/H Sınıfı)

3. Baran DEMİR (11/C Sınıfı)

Okulumuzda, görevli personel ve öğretmenler arası futbol turnuvası düzenlendi.

Okulumuz, Harezmi Projesi kapsamında öğrencilerimize Afad eğitim gezisi düzenlemiştir. Gezide öğrencilerimiz deprem, sel, yangın gibi doğal afetlerde alınması gereken tedbirler hakkında bilinçlendirilmiştir. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

İstanbul Valiliği tarafından basımı yapılan Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil’in eserlerinden “Gençlerle Başbaşa” kitabı Kağıthane Kaymakanlığı tarafından tüm öğrencilerimize ücretsiz olarak dağıtıldı.

25-31 Mart Kütüphane Haftası kapsamında, Masal Anlatıcısı ve Drama Eğitmeni Ülkü YAMAN, öğrencilerimizle birlikte kitaplar, masallar, hayaller konulu etkinlikler gerçekleştirmiştir.

Okulumuzda "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma" günü nedeniyle öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile Çanakkale zaferini kutlama ve şehitlerimizi anma programı düzenlendi.

İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman ve her yerde coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünü kutladık.