Okulumuzda, görevli personel ve öğretmenler arası futbol turnuvası düzenlendi.

Okulumuz, Harezmi Projesi kapsamında öğrencilerimize Afad eğitim gezisi düzenlemiştir. Gezide öğrencilerimiz deprem, sel, yangın gibi doğal afetlerde alınması gereken tedbirler hakkında bilinçlendirilmiştir. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

İstanbul Valiliği tarafından basımı yapılan Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil’in eserlerinden “Gençlerle Başbaşa” kitabı Kağıthane Kaymakanlığı tarafından tüm öğrencilerimize ücretsiz olarak dağıtıldı.

25-31 Mart Kütüphane Haftası kapsamında, Masal Anlatıcısı ve Drama Eğitmeni Ülkü YAMAN, öğrencilerimizle birlikte kitaplar, masallar, hayaller konulu etkinlikler gerçekleştirmiştir.

Okulumuzda "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma" günü nedeniyle öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile Çanakkale zaferini kutlama ve şehitlerimizi anma programı düzenlendi.

İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman ve her yerde coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünü kutladık.

12/A, 12/B ve 12/C sınıflarında öğrenim gören öğrencilerimiz Rehber öğretmenimiz Tuğba SAĞLAM KÜÇÜK tarafından organize edilen Üniversite gezisine katıldılar.

12. sınıf Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanı öğrencilerimiz Nişantaşı Üniversitesi Maslak yerleşkesinde gerçekleştirilen  alan tercihi tanıtımı sonrasında üniversite görevlilerince kampüs ve atölyeleri gezdiler. Uçak sınıflarını da ziyaret eden öğrencilerimize görevliler ikramda bulundular.

Okulumuz 7. Geleneksel Üniversite ve Meslek Tanıtım Günleri kapsamında alan tanıtımı yaptılar.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zekeriya POSTACI başkanlığında, mesleki eğitimden sorumlu Şube Müdürümüz Dr. Bülent ÖZBEK ve İnşaat - Emlaktan sorumlu Şube Müdürümüz Ergin ŞEN ile meslek lisesi müdürleri okulumuzda düzenlenen 1.dönem sonu toplantısına katıldılar.